کد مطلب: 204938
عضو کميسيون اقتصادي مجلس:
امکان پرداخت وام ازدواج ۱۰ ميليوني فراهم شد/ بانک‌ها نمي‌پذيرند!
تاریخ انتشار : 1395/02/20 11:29:34
نمایش : 1837
عضو کميسيون اقتصادي مجلس گفت: جمع منابع قرض‌الحسنه پس‌انداز و جاري امکان پرداخت وام ازدواج ۱۰ ميليوني را فراهم مي‌کند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محمدرضا پورابراهيمي در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا, در مورد افزايش وام ازدواج اظهار کرد: در تسهيلات وام ازدواج اين طور بيان مي‌شود که ما آن را بر اساس منابع قرض‌الحسنه پس‌انداز پرداخت کنيم.

وي افزود: ما در مصوبه مجلس اعلام کرديم که تسهيلات وام ازدواج بر اساس قرض‌الحسنه پس انداز نيست، بلکه بر اساس قرض‌الحسنه جاري نيز هست.

عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: تفاوت قرض‌الحسنه پس‌انداز و جاري  در اين است که پس‌انداز مدت‌دار بوده و جاري مدت دار نيست.

وي خاطرنشان کرد: بنابراين ما مي‌گوييم منابعي که به بانک‌ها وصول مي‌شود به عنوان قرض‌الحسنه جاري از نظر ما امکان پرداخت تسهيلات قرض‌الحسنه وجود دارد اما مي‌تواينم منابع آن را‌ کوتاه‌مدت‌تر در نظر بگيريم اما بانک‌ها اين را قبول ندارند.

پورابراهيمي تصريح کرد: اگر ما آن منابع را به اين اضافه کنيم يعني منابع قرض‌الحسنه پس‌انداز و جاري را با هم جمع بزنيم مشکلي در پرداخت وام ازدواج نخواهيم داشت.

عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: البته اينها هم يک حد و حدودي دارند و اينطور نيست که بدون انتها شود و متناسب با آن عددي که اضافه مي‌شود امکان وام‌دهي بانک‌ها فراهم خواهد شد.

به گزارش  موج رسا, درحالي پورابراهيمي اعتقاد دارد که پرداخت وام ازدواج با جمع منابع قرض‌الحسنه جاري و پس انداز امکان‌پذير است که بانک مرکزي آب پاکي را روي دست مردم ريخته است.

سيدعلي ميرمحمدصادقي، مديرکل اعتبارات بانک مرکزي درباره پرداخت وام ازدواج ۱۰ ميليوني از محل سپرده‌هاي جاري مي‌گويد: ۷۰ هزار ميليارد تومان منابع جاري بانک‌ها است ولي بايد پرسيد اين منابع موجود است؟ چرا که حساب جاري به عنوان سرمايه در گردش بانک‌ها تلقي مي‌شود که عندالمطالبه است.

وي عنوان کرده که چون منابع کم است اگر قانون را اجرا کنيم (وام  10ميليوني ازدواج) صف دريافت اين وام طولاني‌تر مي‌شود، چون رقم بالاست و متقاضيان نيز زياد هستند.

در حالي بانک‌ها از پرداخت وام براي ازدواج جوانان مي‌ترسند که در پرداخت وام خريد خودرو اين ترس نمايان نمي‌شد و يا زماني که با پول همين مردم وام‌هاي کلان به کارکنانشان پرداخت مي‌کنند هيچ ترسي به خود راه نمي‌دهند.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html